Ala ryžiai

Ingredientai

  • 1/2 žiedinio kopūsto
  • 1/2 ilgojo agurko 
  • Saujelė kalendros lapelių
  • Saujelė šviežių krapų
  • 2 valg.š. kokoso pieno
  • 1 valg.š. klevo sirupo
  • 1 valg.š. obuolių sidro acto 
  • Žiūpsnelis Himalajų druskos ir pipirų

Instrukcijos

  • Nuplaukite žiedinį kopūstą, jį padalinkite pusiau. Sutarkuokite jį smulkia tarka.
  • Susmulkinkite agurką ir prieskonines žoleles.
  • Pasiruoškite padažą iš kokoso pieno, obuolių sidro acto ir klevų sirupo.
  • Sumaišykite visus ingredientus su padažu, ir tadam, skanaus. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s