Aš ne kopūstas, aš raudonas kopūstas.

Ingredientai

  • 1/2 mažos raudonojo kopūsto galvos
  • 1 avokadas
  • Sauja petražolių lapelių
  • 2 valg.š. sezamo sėklų 
  • 2 valg. Tamari (sojų padažas be glitimo)
  • 2 valg.š. kanapių sėklų aliejaus
  • 2 valg.š. obuolių sidro actas

Gaminimas

  • 1. Kopūstą ir avokadą supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su likusiais ingredientais ir voila, super skanu ir maistinga. Skanaus.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s