Aš ne kopūstas, aš raudonas kopūstas.

Ingredientai

  • 1/2 mažos raudonojo kopūsto galvos
  • 1 avokadas
  • Sauja petražolių lapelių
  • 2 valg.š. sezamo sėklų 
  • 2 valg. Tamari (sojų padažas be glitimo)
  • 2 valg.š. kanapių sėklų aliejaus
  • 2 valg.š. obuolių sidro actas

Gaminimas

  • 1. Kopūstą ir avokadą supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su likusiais ingredientais ir voila, super skanu ir maistinga. Skanaus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s