Ingredientai
- 1 stiklinė virtų sorų kruopų
- 1 pomidoras
- 1/2 svogūno
- 1/2 stiklinės smulkintų petražolių
- 1/2 stiklinės smulkinto baziliko
- 1 aštrus čili pipirčikas
- juodųjų alyvuogių kiek širdis geidžia (eko)
- 1 valg.š. sezamų sėklų aliejaus
- 1/2 raudonos paprikos
- Džiovinti pomidorai
- 1/2 avokado
Gaminimas
- 1. Sorų kruopas mirkykite šaltame vandenyje per naktį. Nuplaukite, užpilkite švariu vandeniu (kad apsemtų), užvirkite, pagardinkite druska, uždenkite ir leiskite visiškai išbrinkti karštame vandenyje.
- 2. Susmulkinkite ingredientus ir sumaišykite su virtomis sorų kruopomis, pagardinkite sezamų aliejumi ir Himalajų druska. Skanaus, muah!