Ingredientai
- 100 g šviesios ir tamsios bolivinės balandos (sumaišytų)
- 400 ml kokoso pieno
- 1 didesnis pastarnokas
- 2 (pageidautina violetinės) morkos
- 1/2 mažo raudono kopūsto
- Saujelė smulkinto lapinio kopūsto
- Pusės granato vaisiaus sėklų
- Padažas: skiltelė smulkinto česnako, 2 valg.š. alyvuogių aliejaus, 1 valg.š. klevų sirupo,pusės laimo sultys, 1 val.š. tamari, žiūpsnelis čili prieskonių
- Kokoso aliejus kepimui
- Saujelė graikinių riešutų
Instructions
- Kokose piene išverdame bolivines balandas. Jas užverdame, verdame kelias minutes ant silpnos kaitros, uždengiame švariu virtuvės rankšluosčiu ir paliekame sugerti likusį kokoso pieną.
- Susmulkiname nuluptą pastarnoką ir morkas lazdelėmis. Jas apkepame kokoso aliejuje apie 5 minutes.
- Supjaustome labai smulkiais griežinėliais raudonąjį kopūstą.
- Sumaišome išbrinkusias bolivines balandas su visais likusiais ingredientais. Skanaus.