Karamelyšt

Ingredientai

  • 200 g moliūgo griežinėlių
  • 1/2 avokado
  • Džiovinti pomidorai
  • Didelė sauja įvairių šviežių salotų lapelių
  • Tamari (sojos be glitimo) padažo
  • Klevų sirupo
  • Nerafinuotas kokoso aliejus kepimui
  • Švieži čiobrelių lapeliai

Gaminimas

  • 1. Moliūgo griežinėlius apkepame kokoso aliejuje iš abiejų pusių. Kuomet apskrus ir įgaus ryškesnę oranžinę spalvą, užpilame Tamari padažo ir klevų sirupo, apie porą valgomų šaukštų. Viską dar vieną minutę apkepame. 
  • 2. Lėkštėje paklojame salotų lapelius, avokado griežinėlius, džiovintus pomidorus. Paskaniname Himalajų druska. Uždedame karamelizuotus moliūgo griežinėlius ir užpilame likusio nuo kepimo padažo. Skaniname šviežiais čiobrelių lapeliais.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s