Ingredientai
- 200 g moliūgo griežinėlių
- 1/2 avokado
- Džiovinti pomidorai
- Didelė sauja įvairių šviežių salotų lapelių
- Tamari (sojos be glitimo) padažo
- Klevų sirupo
- Nerafinuotas kokoso aliejus kepimui
- Švieži čiobrelių lapeliai
Gaminimas
- 1. Moliūgo griežinėlius apkepame kokoso aliejuje iš abiejų pusių. Kuomet apskrus ir įgaus ryškesnę oranžinę spalvą, užpilame Tamari padažo ir klevų sirupo, apie porą valgomų šaukštų. Viską dar vieną minutę apkepame.
- 2. Lėkštėje paklojame salotų lapelius, avokado griežinėlius, džiovintus pomidorus. Paskaniname Himalajų druska. Uždedame karamelizuotus moliūgo griežinėlius ir užpilame likusio nuo kepimo padažo. Skaniname šviežiais čiobrelių lapeliais.