Karamelyšt

Ingredientai

  • 200 g moliūgo griežinėlių
  • 1/2 avokado
  • Džiovinti pomidorai
  • Didelė sauja įvairių šviežių salotų lapelių
  • Tamari (sojos be glitimo) padažo
  • Klevų sirupo
  • Nerafinuotas kokoso aliejus kepimui
  • Švieži čiobrelių lapeliai

Gaminimas

  • 1. Moliūgo griežinėlius apkepame kokoso aliejuje iš abiejų pusių. Kuomet apskrus ir įgaus ryškesnę oranžinę spalvą, užpilame Tamari padažo ir klevų sirupo, apie porą valgomų šaukštų. Viską dar vieną minutę apkepame. 
  • 2. Lėkštėje paklojame salotų lapelius, avokado griežinėlius, džiovintus pomidorus. Paskaniname Himalajų druska. Uždedame karamelizuotus moliūgo griežinėlius ir užpilame likusio nuo kepimo padažo. Skaniname šviežiais čiobrelių lapeliais.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s