February 5, 2018 Karamelyšt Ingredientai 200 g moliūgo griežinėlių 1/2 avokado Džiovinti pomidorai Didelė sauja įvairių šviežių salotų lapelių Tamari (sojos be glitimo) padažo Klevų sirupo Nerafinuotas kokoso aliejus kepimui Švieži čiobrelių lapeliai Gaminimas 1. Moliūgo griežinėlius apkepame kokoso aliejuje iš abiejų pusių. Kuomet apskrus ir įgaus ryškesnę oranžinę spalvą, užpilame Tamari padažo ir klevų sirupo, apie porą valgomų šaukštų. Viską dar vieną minutę apkepame. 2. Lėkštėje paklojame salotų lapelius, avokado griežinėlius, džiovintus pomidorus. Paskaniname Himalajų druska. Uždedame karamelizuotus moliūgo griežinėlius ir užpilame likusio nuo kepimo padažo. Skaniname šviežiais čiobrelių lapeliais. Share this:TwitterFacebookLike this:Like Loading... Related