Ingredientai
- Saujelė karijų riešutų
- 120 g šparaginių pupelių
- 100 g šviežių arba šaldytų žirnelių
- Didelė sauja šviežių petražolių lapelių
- 1 valg.š. nerafinuoto kokoso aliejaus
- 1 valg.š. obuolių sidro acto
- 1 nedidelis svogūnas
- Žiūpsnelis Himalajų druskos ir pipirų
Gaminimas
- Keptuvėje įkaitinkite kokoso aliejų. Jame minutėlę apkepinkite griežinėliais supjaustytą svogūną.
- Sudėkite šparagines pupeles ir apkepkite viską dar kelias minutes.
- Jei naudosite šaldytus žirnelius, tereiks tik užpilti juos verdančiu vandeniu, pavirti vieną minutę, nupilti vandenį ir suberti juos į apkeptas šparagines pupeles.
- Užpilkite daržoves obuolių sidro actu, paskaninkite druska ir pipirais. Uždenkite, išjunkite kaitrą ir leiskite ankštinėms daržovėms keletai minučių suminkštėti garuose.
- Tuo metu susmulkinkite petražoles.
- Sumaišykite jas su paruoštomis pupelėmis ir karijų riešutais.