Morkų skraistės

Ingredientai

  • 4 morkos
  • Kalendros lapeliai
  • 2 pasifloros vaisiai
  • Padažui: 1 skiltelė smulkinto česnako, 1 arb.š. klevų sirupo, 1 valg.š. krienų, 1/2 citrinos sulčių, 1 valg.š. saulėgrąžų sviesto, žiūpsnelis Himalajų druskos

Gaminimas

  • 1. Morkų skraistes padarome štai kaip: daržovių skutuko pagalba, nulupus morkų odelę, jas tiesiog skutame toliau. Išgauname daug nuostabiai plonų morkų skraisčių. 
  • 2. Pasiruošiame padažą ir sumaišome kartu su morkų skraistėmis, kalendros lapeliais ir pasifloros vaisiaus sėklytėmis. Skanaus.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s