Morkų skraistės

Ingredientai

  • 4 morkos
  • Kalendros lapeliai
  • 2 pasifloros vaisiai
  • Padažui: 1 skiltelė smulkinto česnako, 1 arb.š. klevų sirupo, 1 valg.š. krienų, 1/2 citrinos sulčių, 1 valg.š. saulėgrąžų sviesto, žiūpsnelis Himalajų druskos

Gaminimas

  • 1. Morkų skraistes padarome štai kaip: daržovių skutuko pagalba, nulupus morkų odelę, jas tiesiog skutame toliau. Išgauname daug nuostabiai plonų morkų skraisčių. 
  • 2. Pasiruošiame padažą ir sumaišome kartu su morkų skraistėmis, kalendros lapeliais ir pasifloros vaisiaus sėklytėmis. Skanaus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s