Pankas

Ingredientai

  • 2 saujos įvairių žalumynų salotoms
  • 4 mažų pankolių
  • 1 česnako skiltelė
  • 2 valg.š. skaldytų kanapių sėklų
  • 2 valg.š. moliūgų sėklų
  • Nerafinuoto kokoso aliejaus kepimui

Instrukcijos

  • 1. Keptuvėje įkaitiname kokoso aliejų ir vieną minutę apskrudiname česnaką.
  • 2. Sudedame išilgai supjaustytus pankolius. Apkepame kelias minutes.
  • 3. Suberiame sėklas, paskaniname žiūpsneliu Himalajų druskos ir viską gerai išmaišome. Patraukiame nuo kaitros. 
  • 4. Ir viskas, įvairius žalumynus apklojame pankolių gėriu ir ragaujame. Au mai 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s