Pankas

Ingredientai

  • 2 saujos įvairių žalumynų salotoms
  • 4 mažų pankolių
  • 1 česnako skiltelė
  • 2 valg.š. skaldytų kanapių sėklų
  • 2 valg.š. moliūgų sėklų
  • Nerafinuoto kokoso aliejaus kepimui

Instrukcijos

  • 1. Keptuvėje įkaitiname kokoso aliejų ir vieną minutę apskrudiname česnaką.
  • 2. Sudedame išilgai supjaustytus pankolius. Apkepame kelias minutes.
  • 3. Suberiame sėklas, paskaniname žiūpsneliu Himalajų druskos ir viską gerai išmaišome. Patraukiame nuo kaitros. 
  • 4. Ir viskas, įvairius žalumynus apklojame pankolių gėriu ir ragaujame. Au mai 🙂

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s