Žali jamiai

Ingredientai

  • 4 maži burokėliai
  • 2 morkos
  • 2 avokadai
  • 1 valg.š. kmynų
  • 1 arb.š. pipirų
  • 1/2 arb.š. Himalajų druskos
  • Žiūpsnelis čili prieskonių (jei norite aštriau)
  • 1 skiltelė česnako
  • Pusės citrinos sulčių

Gaminimas

  • Nulupkite daržoves. Morkas sutarkuokite labai smulkia tarka.
  • Burokėlius susmulkinkite maisto smulkintuvėje.
  • Tuomet sudėkite ir sutarkuotas morkas, česnaką, svogūną, avokadą ir prieskonius. Sutrinkite viską gerai dar kartelį.
  • Šią paruoštą masę patiekite ant šviežių salotos lapų, daržovių griežinėlių. Skaninkite citrinos sultimis. Skanaus.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s