Žali jamiai

Ingredientai

  • 4 maži burokėliai
  • 2 morkos
  • 2 avokadai
  • 1 valg.š. kmynų
  • 1 arb.š. pipirų
  • 1/2 arb.š. Himalajų druskos
  • Žiūpsnelis čili prieskonių (jei norite aštriau)
  • 1 skiltelė česnako
  • Pusės citrinos sulčių

Gaminimas

  • Nulupkite daržoves. Morkas sutarkuokite labai smulkia tarka.
  • Burokėlius susmulkinkite maisto smulkintuvėje.
  • Tuomet sudėkite ir sutarkuotas morkas, česnaką, svogūną, avokadą ir prieskonius. Sutrinkite viską gerai dar kartelį.
  • Šią paruoštą masę patiekite ant šviežių salotos lapų, daržovių griežinėlių. Skaninkite citrinos sultimis. Skanaus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s