Žali kotlečikai

Ingredientai

  • 1 žalioji cukinija
  • 2 morkos
  • 1 mažas svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 1-2 v.š. kokoso aliejaus
  • Smulkinti švieži krapai
  • Apie 200 g avinžirnių miltų
  • Himalaya druska

Gaminimas

  • Nuplaukite daržoves ir sutarkuokite. 
  • Jas sumaišykite su avinžirnių miltais, krapais bei žiupsneliu druskos. 
  • Avinžirnių miltų turi būti tiek, kad gautųsi lipni masė. Patariu įkaitinus kokoso aliejų keptuvėje, pirmiausia pabandyti iškepti tik vieną kotletuką. Nes būtent nuo pakankamo avinžirnių miltų kiekio ir priklauso ar jie bus tvirti ar ne. 
  • Jei pirmo bandymo kotletukas išsileido, įmaišykite daugiau miltų ir bandykite vėl. 
  • Tas pažaliavęs padažas nuotraukoje, tai sutrintas avokadas su citrinos sultimis, druska, svogūnų laiškais ir kalendra. Skanaus !

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s