Žali kotlečikai

Ingredientai

  • 1 žalioji cukinija
  • 2 morkos
  • 1 mažas svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 1-2 v.š. kokoso aliejaus
  • Smulkinti švieži krapai
  • Apie 200 g avinžirnių miltų
  • Himalaya druska

Gaminimas

  • Nuplaukite daržoves ir sutarkuokite. 
  • Jas sumaišykite su avinžirnių miltais, krapais bei žiupsneliu druskos. 
  • Avinžirnių miltų turi būti tiek, kad gautųsi lipni masė. Patariu įkaitinus kokoso aliejų keptuvėje, pirmiausia pabandyti iškepti tik vieną kotletuką. Nes būtent nuo pakankamo avinžirnių miltų kiekio ir priklauso ar jie bus tvirti ar ne. 
  • Jei pirmo bandymo kotletukas išsileido, įmaišykite daugiau miltų ir bandykite vėl. 
  • Tas pažaliavęs padažas nuotraukoje, tai sutrintas avokadas su citrinos sultimis, druska, svogūnų laiškais ir kalendra. Skanaus !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s