Blameri

Ingredientai

  • Sauja juodųjų ryžių
  • Du burokėliai
  • Padažui: šaukštas medaus, šaukštas balzamiko acto, žiūpsnelis jūros druskos, du šaukštai linų sėmenų aliejaus
  • Saujelė pistacijų
  • Pluoštelis mėtų

Gaminimas

  • Juoduosius ryžius reikia virti ilgai ir nuobodžiai, ant silpnos kaitros apie 40 min. Skaninkite jūros druska. 
  • Tuo tarpu orkaitėje smagiai sau gali kepti valtelėmis padalinti burokėliai.
  • Kai pagaliau, nu pagaliau tie ryžiai išvirs, perplaukite juos šaltu vandeniu, paklokite ant jų keptus burokėlius, užpilkite paruoštą padažą, užberkite pistacijų ir mėtos lapelių. Jami. Skanaus.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s