Blameri

Ingredientai

  • Sauja juodųjų ryžių
  • Du burokėliai
  • Padažui: šaukštas medaus, šaukštas balzamiko acto, žiūpsnelis jūros druskos, du šaukštai linų sėmenų aliejaus
  • Saujelė pistacijų
  • Pluoštelis mėtų

Gaminimas

  • Juoduosius ryžius reikia virti ilgai ir nuobodžiai, ant silpnos kaitros apie 40 min. Skaninkite jūros druska. 
  • Tuo tarpu orkaitėje smagiai sau gali kepti valtelėmis padalinti burokėliai.
  • Kai pagaliau, nu pagaliau tie ryžiai išvirs, perplaukite juos šaltu vandeniu, paklokite ant jų keptus burokėlius, užpilkite paruoštą padažą, užberkite pistacijų ir mėtos lapelių. Jami. Skanaus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s