Bubbles

Ingredientai

  • 200 g virtų avinžirnių
  • 1 vidutinis burokėlis
  • 2 česnako skiltelės
  • Sauja petražolių lapelių
  • Du svogūnų laiškai, smulkinti
  • Po žiūpsnį: kumino, juodųjų pipirų, jūros druskos, kalendros (aš turiu iš močiutės sodo,smulkintų kalendros sėklų, jos wow), rūkytos paprikos, čili (jeigu nori aštriau)
  • Apie 100g avinžirnių arba kukurūzų miltų

Gaminimas

  • Burokėlį nulupame ir susmulkiname smulkintuve. Atsidedame. Į smulkintuvą sudedame avinžirnius bei likusius ingredientus, be miltų. Sutriname iki vientisos masės.
  • Tuomet į smulkintuvą vėl sudedame smulkintą burokėlį ir dar kartą viską sutriname.
  • Išimame ir dubenyje sumaišome masę kartu su miltais. Masė gaunasi vientisa ir lengvai formuojasi burbuliukai. 
  • Sufomuotus burbuliukus sudedame ant kepimo popieriaus, apšlakstome kokoso arba saulėgrąžų aliejumi ir kepame orkaitėje. (180 C, 20 min.). Neperkepk, nes ingredientai jau paruošti valgymui, lai bubbles tik lengvai apskrunda. 

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s