Bulbiakasis

Ingredientai

  • 1 saldi bulvė
  • 1 sauja grybų
  • 1 čili pipiras (jei aštrus laaabai, tai aišku mažiau 🙂 )
  • 1 valg.š. saulėgrąžų sėklų
  • 1 valg. Ale tepamo sūrio (receptas sūrių skyriuje)
  • 1 svogūnas

Gaminimas

  • Nuplauname saldžiąją bulvę ir šakute įduriame kelias skylutes joje 🙂
  • Pašauname į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame, kol įdurus peiliu į bulvę, ji bus visiškai minkšta, manoji kepė apie 20 minučių. 
  • Šiek tiek jai pravėsus, atsargiai nulupame jos odelę. Bulvę sutriname šakute, sumaišome su saulėgrąžų sėklomis ir Ale tepamu sūriu. 
  • Skaniname apkeptais grybais, svogūnais ir čili. Valgome kartu su šviežiomis salotomis. Au mai jami.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s