Ingredientai
- 1 saldi bulvė
- 1 sauja grybų
- 1 čili pipiras (jei aštrus laaabai, tai aišku mažiau 🙂 )
- 1 valg.š. saulėgrąžų sėklų
- 1 valg. Ale tepamo sūrio (receptas sūrių skyriuje)
- 1 svogūnas
Gaminimas
- Nuplauname saldžiąją bulvę ir šakute įduriame kelias skylutes joje 🙂
- Pašauname į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame, kol įdurus peiliu į bulvę, ji bus visiškai minkšta, manoji kepė apie 20 minučių.
- Šiek tiek jai pravėsus, atsargiai nulupame jos odelę. Bulvę sutriname šakute, sumaišome su saulėgrąžų sėklomis ir Ale tepamu sūriu.
- Skaniname apkeptais grybais, svogūnais ir čili. Valgome kartu su šviežiomis salotomis. Au mai jami.