Cepai su kepintomis morkomis ir moliūgais

ĮDARAS

• 2 morkos
• 2 riekelės nedidelio moliūgo
• Skiltelė česnako
• Žiubsnelis kari
• Žiubsnelis himalajų druskos
• Moliūgo sėklų

PADAŽAS

• Baklažanas
• Paprika
• Čili pipiras
• Skiltelė česnako
• Žiubsnelis rūkytos paprikos
• Pomidorų pastos
• Žiubsnelis himalajų druskos
• Kokoso aliejaus kepimui

Įdarui sutarkuojame morkas, moliūgą, česnaką. Sudedame prieskonius ir pakepintas moliūgų sėklas.

Padažo ingredientus pjaustome mažučiais kubeliais ir kepiname kokosų aliejuje. Apkepus, pabarstome rūkyta paprika, druska ir supylę pomidorų tyrę gerai išmaišome.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s