Ingredients
- Sauja virtų edamame pupelių
- Saujelė anakardžių riešutų
- Saujelė moliūgų sėklų
- Saujelė džiovintų spanguolių
- 400 g virtų bolivinių balandų
- 200 ml kokosų pieno
- Šaukštas ciberžolės
- Šaukštelis imbiero
- Šaukštelis cinamono
- Žiūpsnelis maltų muskatų
- Žiūpsnelis jūros druskos
- Šaukštas kokoso aliejaus
Gaminimas
- Prikaistuve įkaitiname kokoso aliejų, suberiame prieskonius. Kuomet pasklinda jų aromatas, sudedame gerai nuplautas spanguoles, riešutus ir sėklas, taip pat edamame pupeles.
- Po minutėlės lėtai maišant pilame kokosų pieną. Troškiname ant silpniausios kaitros, lėtai maišant apie 5 minutes. Galiausiai paskaniname druska ir padengiame padažu virtas bolivines balandas.
2 porcijos