Ingredientai
- Stiklinė rudųjų ryžių miltų
- Stiklinė virtų rudųjų ryžių
- Apie dvi stiklines kalafiorų dip’o
- Nekepintų smulkintų pistacijų puošimui
- Šaukštas kokosų aliejaus
- Rožinės druskos ir juodųjų pipirų
- Šaukštelis kepimo miltelių
Gaminimas
- Išvirtus ryžius maišome su ryžių miltais, kepimo milteliais, druska, pipirais, kokosų aliejumi ir dip’u. Tešla turi gautis kibi ir vientisa.
- Kokosų aliejumi patepame kepimo skardelę ir sukrečiame paruoštą masę.
- Priklausomai nuo orkaitės, kepame apie 45min, 200C orkaitėje, kol apskrus krašteliai.
- Iškepusiam pyragui leiskite atvėsti. Skaniausiai jis dera prie žaliųjų salotų, gardintų šviežiais ir saulėje džiovintais pomidorais.