Ingredientai
- Vienas burokėlis
- Sauja pjaustytų šampinjonų ar kitų grybų
- Pluoštelis petražolių
- Pusė saujos lazdyno riešutų
- Du šalotiniai svogūnai
- Dvi skiltelės česnako
- Sauja virtų grikių
- Pora šaukštų tamari
Gaminimas
- Burokėlį nuplaukite ir padalinę į kelias valteles, apšlakščius kokoso aliejumi ir jūros druska, kepkite orkaitėje ( 20 min., 200 C). Taupant elektrą ar dujas, geriausia būtų jei šį patiekalą ruoštumėte ne tik sau 🙂
- Įkaitintoje keptuvėje apkepkite smulkintą česnaką, svogūną ir grybus. Smulkintus lazdyno riešutus sudėkite tik baigiant kepti grybams, tuomet supilkite tamari padažą, išmaišykite ir patraukite nuo kaitros.
- Patiekite su virtais grikiais, burokėliais ir petražolių lapeliais. Skanaus.