Kauč

Ingredientai

  • Vienas burokėlis
  • Sauja pjaustytų šampinjonų ar kitų grybų
  • Pluoštelis petražolių
  • Pusė saujos lazdyno riešutų
  • Du šalotiniai svogūnai
  • Dvi skiltelės česnako
  • Sauja virtų grikių
  • Pora šaukštų tamari

Gaminimas

  • Burokėlį nuplaukite ir padalinę į kelias valteles, apšlakščius kokoso aliejumi ir jūros druska, kepkite orkaitėje ( 20 min., 200 C). Taupant elektrą ar dujas, geriausia būtų jei šį patiekalą ruoštumėte ne tik sau 🙂 
  • Įkaitintoje keptuvėje apkepkite smulkintą česnaką, svogūną ir grybus. Smulkintus lazdyno riešutus sudėkite tik baigiant kepti grybams, tuomet supilkite tamari padažą, išmaišykite ir patraukite nuo kaitros. 
  • Patiekite su virtais grikiais, burokėliais ir petražolių lapeliais. Skanaus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s