Kauč

Ingredientai

  • Vienas burokėlis
  • Sauja pjaustytų šampinjonų ar kitų grybų
  • Pluoštelis petražolių
  • Pusė saujos lazdyno riešutų
  • Du šalotiniai svogūnai
  • Dvi skiltelės česnako
  • Sauja virtų grikių
  • Pora šaukštų tamari

Gaminimas

  • Burokėlį nuplaukite ir padalinę į kelias valteles, apšlakščius kokoso aliejumi ir jūros druska, kepkite orkaitėje ( 20 min., 200 C). Taupant elektrą ar dujas, geriausia būtų jei šį patiekalą ruoštumėte ne tik sau 🙂 
  • Įkaitintoje keptuvėje apkepkite smulkintą česnaką, svogūną ir grybus. Smulkintus lazdyno riešutus sudėkite tik baigiant kepti grybams, tuomet supilkite tamari padažą, išmaišykite ir patraukite nuo kaitros. 
  • Patiekite su virtais grikiais, burokėliais ir petražolių lapeliais. Skanaus.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s