Ingredientai
- 4 dideli lapinio kopūsto lapai
- 1/2 svogūno
- 1/2 saujos lazdyno riešutų
- 1 geltona ir 1 žalia, arba kitos spalvos paprika
- Gniūžtė šparaginių pupelių (žaliųjų)
- Kokoso aliejaus kepimui
Gaminimas
- 1. Tam tam param, viskas pasiruošia labai greitai: pasiruošę?
- 2. Troškintuve įkaitiname kokoso aliejų, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną. Apkepame minutėlę.
- 3. Sudedame smulkiai supjaustytas šparagines pupeles. Apkepame viską maišant dar kelias minutes.
- 4. Tuomet sudedame smulkintas paprikas ir apkepame daržoves dar kelias minutes.
- 5. Galiausiai sudedame smulkintus lapinio kopūsto lapus (nuplėškite lapus nuo jų kietų kotelių), paskaniname Himalajų druska ir smulkintais lazdyno riešutais. Uždengiame ir troškiname daržoves vieną minutėlę, kol lapinis kopūstas “subliūška”. Ir viskas, tadam, vitaminų ir mineralų užtaisas per keliolika minučių 🙂
- 6. Šis daržovių kratinys man skaniausias šaltas, todėl labai puikiai tinka įsimesti darban.