Parvirtę didingieji

Ingredientai

  • Smidrai

  • Česnakas

  • Jūros druska

  • Alyvuogių aliejus

  • Sezamo sėklos

Gaminimas

  • Smidrų kotelių apačias (sukietėjusias) apie 2 cm nupjauname.

  • Orkaitę užstatome ant grilio funkcijos iki 220 C temperatūros.

  • Ant kepimo skardos paklojame saugaus (nebalinto) sviestinio popieriaus ir suguldome didinguosius smidrus.

  • Apšlakstome šiek tiek kepimui skirto alyvuogių aliejaus, jūros druskos bei smulkiai pjaustytų česnakų.

  • “Čirškiname” kol smidrai suminkštėja. Priklauso nuo smidrų storio. Man užtruko 10 minučių.

  • Patiekiame su Dem pesto padažu ir sezamo sėklomis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s