Parvirtę didingieji

Ingredientai

  • Smidrai

  • Česnakas

  • Jūros druska

  • Alyvuogių aliejus

  • Sezamo sėklos

Gaminimas

  • Smidrų kotelių apačias (sukietėjusias) apie 2 cm nupjauname.

  • Orkaitę užstatome ant grilio funkcijos iki 220 C temperatūros.

  • Ant kepimo skardos paklojame saugaus (nebalinto) sviestinio popieriaus ir suguldome didinguosius smidrus.

  • Apšlakstome šiek tiek kepimui skirto alyvuogių aliejaus, jūros druskos bei smulkiai pjaustytų česnakų.

  • “Čirškiname“ kol smidrai suminkštėja. Priklauso nuo smidrų storio. Man užtruko 10 minučių.

  • Patiekiame su Dem pesto padažu ir sezamo sėklomis.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s