Ingredientai
- 2 saujos grybų (aš pasirinkau portobello mažuosius grybus)
- 200 g virtų raudonųjų pupelių
- 1/2 didelio svogūno
- 1 česnako skiltelė
- 2 valgomi šaukštai moliūgų sėklų
- Žiūpsnelis baltųjų pipirų, Himalajų druskos, psyllium maistinių skaidulų, chia sėklų
Gaminimas
- Nerafinuotame kokoso aliejuje apkepkite smulkintą svogūną ir česnaką. Po poros minučių sudėkite ir smulkintus grybus, nesūdykite, kepkite kol grybai lengvai apskrus.
- Šakute sutrinkite pupeles, sumaišykite su atvėsusiais keptais grybais ir likusiais ingredientais.
- Kepsniukams naudojau keksiukų formelių kepimo skardą. Formeles ištepiau kokoso aliejumi ir užpildžiau paruošta grybų mase.
- Įkaitintoje orkaitėje (220 C) kepiau apie 15 minučių.
- Skanaus.