Ingredientai
- 4 paprikos
- 100 ml (galima ir daugiau, jei paprikos didelės) virtos bolivinės balandos
- 1 nedidelis svogūnas
- 2 česnako skiltelės
- Sauja špinatų lapelių
- Sauja žolelių: krapų, petražolių ir svogūnų laiškų
- Kokoso aliejus kepimui
- Jūros druska
Gaminimas
- 1. Įdaras bus puiki žaliųjų gėrybių puokštė. Keptuvėje įkaitinkite kokoso aliejų, jame apkepkite smulkintą svogūną ir česnaką.
- 2. Tuomet sudėkite smulkintus žalumynus, bolivinę balandą, paskaninkite druska ir viską trumpai apkepkite.
- 3. Šiuo įdaru įdarykite paprikas, paskaninkite jas jūros druska, pasirinkite grilio funkciją orkaitėje ir apskrudinkite šias grožybes apie 10 minučių.
Keturios strėlikės