Strėlikės

Ingredientai

  • 4 paprikos
  • 100 ml (galima ir daugiau, jei paprikos didelės) virtos bolivinės balandos
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 2 česnako skiltelės
  • Sauja špinatų lapelių
  • Sauja žolelių: krapų, petražolių ir svogūnų laiškų
  • Kokoso aliejus kepimui
  • Jūros druska

Gaminimas

  • 1. Įdaras bus puiki žaliųjų gėrybių puokštė. Keptuvėje įkaitinkite kokoso aliejų, jame apkepkite smulkintą svogūną ir česnaką. 
  • 2. Tuomet sudėkite smulkintus žalumynus, bolivinę balandą, paskaninkite druska ir viską trumpai apkepkite.
  • 3. Šiuo įdaru įdarykite paprikas, paskaninkite jas jūros druska, pasirinkite grilio funkciją orkaitėje ir apskrudinkite šias grožybes apie 10 minučių.

Keturios strėlikės

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s