Ingredientai
- 1 raudona paprika
- 350 g silken tofu (visa pakuotė)
- Vienas tetrapakas smulkintų pomidorų savo sultyse (be priedų, pvz.čiobrelių)
- Vienas svogūnas
- Du cm trintos imbiero šaknies (tiesiog nulupkite, sutrinkite ir tuomet peiliu susmulkinkite)
- Pluoštas kalendros
- Šaukštas medaus
- Prieskoniai: po žiūpsnelį garstyčių sėklų, kumino, kalendros, ciberžolės, čili
Gaminimas
- 1. Gilioje keptuvėje įkaitinkite šaukštą kokoso aliejaus. Sudėkite garstyčių sėklas, kuminą ir čili. Apkepkite kol garstyčių sėklos pradės sproginėti.
- 2. Įdėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir kepkite dar dvi minutes. Įdėkite šaukštą medaus.
- 3. Tuomet sudėkite smulkintus pomidorus ir troškinkite apie penkias minutes. Maišykite. Įpilkite šiek tiek vandens, kai pomidorų sultys sutirštėja.
- 4. Sudėkite likusius prieskonius ir smulkintą raudoną papriką bei saują kalendros lapelių. Maišydami troškinkite dar penkias minutes.
- 5. Tuomet įdėkite silken tofu ( sutrintą iki vientisos masės) ir maišant troškinkite dar penkias minutes, skaninkite jūros druska.
- 6. Patiekite su virtomis soromis ir kalendros lapeliais.
4 porcijos