Zatarofijors

Ingredients

  • Sauja šaldytų žiedinio kopūsto žiedelių

  • Šaukštas zataro prieskonių

  • Kokoso aliejus kepimui

  • Du šaukštai kokoso pieno

  • Keturios datulės

  • Pusė saujos migdolų

  • Mėtos lapeliai

Gaminimas

  • Jei žiema, renkuosi šaldytus žiedinius kopūstus. Jei dabar kai skaitai – vasara, žinoma rinkis šviežią žiedinį kopūstą.

  • Šaldyto žiedinio kopūsto žiedelius užpilk verdančiu vandeniu, tik, kad apsemptų ir virk vos kelias akimirkas.

  • Keptuvėje įkaitink kokoso aliejų ir kelias akimirkas apkepink zataro prieskonius. Tuomet sudėk nusausintus žiedinio kopūsto žiedelius. Skanink jūros druska.

  • Maišant kepk apie dvi minutes, kol apskrus. Tuomet supilk kokoso pieną ir smulkintas datules bei smulkintus migdolus. Sumaišyk ir patrauk nuo kaitros.

  • Patiek su mėtos lapeliais. Skanaus.


1 porcija

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s