Ingredients
-
Sauja šaldytų žiedinio kopūsto žiedelių
-
Šaukštas zataro prieskonių
-
Kokoso aliejus kepimui
-
Du šaukštai kokoso pieno
-
Keturios datulės
-
Pusė saujos migdolų
-
Mėtos lapeliai
Gaminimas
-
Jei žiema, renkuosi šaldytus žiedinius kopūstus. Jei dabar kai skaitai – vasara, žinoma rinkis šviežią žiedinį kopūstą.
-
Šaldyto žiedinio kopūsto žiedelius užpilk verdančiu vandeniu, tik, kad apsemptų ir virk vos kelias akimirkas.
-
Keptuvėje įkaitink kokoso aliejų ir kelias akimirkas apkepink zataro prieskonius. Tuomet sudėk nusausintus žiedinio kopūsto žiedelius. Skanink jūros druska.
-
Maišant kepk apie dvi minutes, kol apskrus. Tuomet supilk kokoso pieną ir smulkintas datules bei smulkintus migdolus. Sumaišyk ir patrauk nuo kaitros.
-
Patiek su mėtos lapeliais. Skanaus.
1 porcija