Karštai

Ingredientai

  • Saujelė virtų juodųjų ryžių

  • Pusė saujelės smulkinto raudonojo kopūsto

  • Pusė saujelės lazdelėmis smulkinto burokėlio

  • Pusė raudonojo svogūno, smulkinto griežinėliais

  • Pusė saujelės graikinių riešutų

  • Pusė saujelės mėtų lapelių

  • Jūros druska, medus, obuolių sidro actas (šaukštelis), aliejus

Gaminimas

  • 1. Wok keptuvėje, įkaitintame aliejuje apkepame riešutus ir svogūną. Tuomet sudedame kopūstus ir burokėlius. Kepame, maišant apie keturias minutes. Patraukus nuo kaitros, paskaninkite druska, medumi, obuolių sidro actu.

  • 2. Patiekiame ant juodųjų ryžių, paskaniname likusiais riešutais ir mėtomis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s