Bananiniai ledai

Ingredientai

  • 500 ml kokoso pieno (neskiesto)
  • 3 bananai
  • 200 g anakardžių riešutų
  • 1 citrina
  • Grūdeliai iš vanilės lazdelės
  • Juodasis šokoladas (pagamintas tik iš kakavos produktų)
  • 4 valg. š. klevo sirupo
  • 1 valg.š. nerafinuoto kokoso aliejaus

Gaminimas

  • Į blenderį sudėkite ingredientus: kokoso pieną, 4 valg.š. klevo sirupo, vanilės grūdelius (1/4 arb.š.), bananus ir 100 g anakardžių riešutų, 1 valg. š. kokoso aliejaus, 1 citrinos sultis. Viską gerai išplakite. 
  • Sausoje keptuvėje apskrudinkite likusius anakardžių riešutus. Juodąjį šokoladą susmulkinkite į smulkius gabaliukus. 
  • Jei šaldysite šaldymo kameroje, supilkite išplaktus ledus į formą, užbarstykite šokoladu ir riešutais. Šaldymo kameroje sustingsta maždaug per porą valandų. Ištraukus ledus iš šaldymo kameros, skanaukite ir vaišinkite draugus. Jei stebuklingu būdu jų vis dar liks, į šaldymo kamerą jų nebedėkite. Palikite šaldytuve. 
  • Jei šaldysite su ledų gaminimo aparatu, riešutus ir šokoladą suberkite tik juos patiekiant. Ledų šaldymo aparatas ledus sušaldo per 15 minučių. 

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s