Kokosiniai ledai

Ingredientai

  • 2 (240g) pakeliai anakardžių riešutų 
  • 200 ml kokoso pieno
  • 1 citrinos sulčių
  • 1/2 arb.š. vanilės grūdelių
  • Juodasis šokoladas (pasirinktinai) pagamintas tik iš kakavos produktų
  • 2 valg.š. klevų sirupo
  • 1 valg. š. kokoso aliejaus

Gaminimas

  • Anakardžių riešutus nuplaukite, brinkinkite šaltame vandenyje apie porą valandų. Perplaukite, gerai nusausinkite ir sudėkite į plakiklį kartu su likusiais ingredientais. 
  • Išplakite iki vientisos masės ir supilkite į ledų formeles.
  • Po poros valandų ledai jau bus sustingę. 
  • Galima ištirpinti ir šiek tiek juodojo šokolado. Užpilti jo ant iškart iš šaldymo kameros ištrauktų ledų. Taip šokoladas iškart sustings.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s