Ingredientai
- 2 (240g) pakeliai anakardžių riešutų
- 200 ml kokoso pieno
- 1 citrinos sulčių
- 1/2 arb.š. vanilės grūdelių
- Juodasis šokoladas (pasirinktinai) pagamintas tik iš kakavos produktų
- 2 valg.š. klevų sirupo
- 1 valg. š. kokoso aliejaus
Gaminimas
- Anakardžių riešutus nuplaukite, brinkinkite šaltame vandenyje apie porą valandų. Perplaukite, gerai nusausinkite ir sudėkite į plakiklį kartu su likusiais ingredientais.
- Išplakite iki vientisos masės ir supilkite į ledų formeles.
- Po poros valandų ledai jau bus sustingę.
- Galima ištirpinti ir šiek tiek juodojo šokolado. Užpilti jo ant iškart iš šaldymo kameros ištrauktų ledų. Taip šokoladas iškart sustings.