Ingredientai
- 300 g lazdyno riešutų (mirkytų šaltame vandenyje bent 4val.)
- 50 ml migdolų pieno
- 4 datulės (medjool)
- 4 v. š. raw kakavos
- 2 v.š. chia
- 2 v.š. goji
- 2 v.š. kokoso aliejaus
- 1 bananas
Gaminimas
- 1. Pirmiausia gerai nuplaukite išmirkytus riešutus ir sudėkite juos į maisto smulkintuvą. Gerai sutrinkite ir tik tuomet sudėkite likusius ingredientus (išskyrus goji). Išplakite iki vientisos tirštos masės.
- 2. Aš naudojau blenderį šiems batonėliams padaryti, bet jei neturite galingo blenderio, geriausiai tuomet naudoti maisto smulkintuvą.
- 3. Ant pjaustymo lentelės paklokite kepimo popierių ir ant jo supilkite paruoštą masę. Apibarstykite goji uogomis ir iškart pašaukit į šaldiklį. Prieš supilant ant popieriaus, į masę galite pridėti įvairių riešutų, sėklų ar kitų gėrybių, kurias mėgstate. Išmaišyti ir tik tada pakloti ant lentelės.
- 4. Kuomet visas šitas gėris sustingsta, supjaustykite ir mėgaukitės!