Nomi

Ingredientai

  • Didelė sauja datulių be kauliukų
  • 50 g anakardžių riešutų
  • 70 g migdolų riešutų (brinkintų per naktį)
  • 2 valg.š. raw kakavos
  • 4 valg.š. kokoso drožlių
  • 100 g avižų dribsnių

Gaminimas

  • Maisto smulkintuvu susmulkinkite viską iki vientisos masės, visus ingredientus iškart (išskyrus avižų dribsnius). Įpilkite šlakelį vandens arba šaltos espresso kavos.
  • Tik galiausiai į masę įmaišykite avižų dribsnius. Išklokite norimo storio Nomi “lapą“ ant nebalinto sviestinio popieriaus. Leiskite pailsėti bent valandai šaldytuve prieš pjaustant. 

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s