Nomi

Ingredientai

  • Didelė sauja datulių be kauliukų
  • 50 g anakardžių riešutų
  • 70 g migdolų riešutų (brinkintų per naktį)
  • 2 valg.š. raw kakavos
  • 4 valg.š. kokoso drožlių
  • 100 g avižų dribsnių

Gaminimas

  • Maisto smulkintuvu susmulkinkite viską iki vientisos masės, visus ingredientus iškart (išskyrus avižų dribsnius). Įpilkite šlakelį vandens arba šaltos espresso kavos.
  • Tik galiausiai į masę įmaišykite avižų dribsnius. Išklokite norimo storio Nomi “lapą” ant nebalinto sviestinio popieriaus. Leiskite pailsėti bent valandai šaldytuve prieš pjaustant. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s