Ingredientai
- 4 bananai
- 150 ml natūralių obuolių sulčių
- 1 valgomasis šaukštas tahini
- 150g anakardžio riešutų
- Mažutis žiupsnelis himalajų druskos
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
- Šviežių arba džiovintų uogų papuošimui.
Gaminimas
- Paskrudiname sezamo sėklas.
- Į maisto procesorių pilame obuolių sultis, dedame porą valandų mirkytus anakrdžio riešutus, bananus, skrudintas sezamo sėklas, tahini, nediduką žiupsnelį druskos ir sublendiname iki vientisos, kreminės masės.
- Jei ledus šaldysite kameroje (užtrunka apie 2val), patarčiau išskirstyti masę į atskiras porcijas. Tokiu budu nereikės atšildyti visko ir galėsite mėgautis nedideliais malonumo kąsneliais 🙂
- Skanaus!