Ingredientai
- 150 g (bent 2val.mirkytų) anakardžių riešutų
- 50 g makadamijų riešutų
- 1 skiltelė česnako
- 1 mažutis svogūnas
- 2 valg.š. Tamari (sojų padažas be gliuteno)
- 1 val.š. obuolių sidro acto
- 1/2 citrinos sulčių
- Druskos (Himalayan) bei pipirų paskaninimui
- 2 valg.ų. maistingųjų mielių NUTRITIONAL YEAST
Gaminimas
- Į blenderį įpilkite truputėlį vandens, maždaug 4 valg.š.. Tuomet sudėkite visus ingredientus ir plakite iki vientisos masės. Pradėkite su silpnu plakimu ir iš lėto didinkite greitį. Jei norite skystensnės konsistencijos – įpilkite daugiau vandens bei citrinos sulčių. Skaninkite Himalayan druska, pipirais bei įv.prieskoniais. Jei neturite Tamari, tuomet tiks ir paprastas sojų padažas (jei turite alergiją gliutenui, sojos padažo jūs vartoti negalite).