Ale tepamas sūris

Ingredientai

  • 150 g (bent 2val.mirkytų) anakardžių riešutų
  • 50 g makadamijų riešutų
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 mažutis svogūnas 
  • 2 valg.š. Tamari (sojų padažas be gliuteno)
  • 1 val.š. obuolių sidro acto
  • 1/2 citrinos sulčių
  • Druskos (Himalayan) bei pipirų paskaninimui
  • 2 valg.ų. maistingųjų mielių NUTRITIONAL YEAST

Gaminimas

  • Į blenderį įpilkite truputėlį vandens, maždaug 4 valg.š.. Tuomet sudėkite visus ingredientus ir plakite iki vientisos masės. Pradėkite su silpnu plakimu ir iš lėto didinkite greitį. Jei norite skystensnės konsistencijos – įpilkite daugiau vandens bei citrinos sulčių. Skaninkite Himalayan druska, pipirais bei įv.prieskoniais. Jei neturite Tamari, tuomet tiks ir paprastas sojų padažas (jei turite alergiją gliutenui, sojos padažo jūs vartoti negalite). 

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s