Ale tepamas sūris

Ingredientai

  • 150 g (bent 2val.mirkytų) anakardžių riešutų
  • 50 g makadamijų riešutų
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 mažutis svogūnas 
  • 2 valg.š. Tamari (sojų padažas be gliuteno)
  • 1 val.š. obuolių sidro acto
  • 1/2 citrinos sulčių
  • Druskos (Himalayan) bei pipirų paskaninimui
  • 2 valg.ų. maistingųjų mielių NUTRITIONAL YEAST

Gaminimas

  • Į blenderį įpilkite truputėlį vandens, maždaug 4 valg.š.. Tuomet sudėkite visus ingredientus ir plakite iki vientisos masės. Pradėkite su silpnu plakimu ir iš lėto didinkite greitį. Jei norite skystensnės konsistencijos – įpilkite daugiau vandens bei citrinos sulčių. Skaninkite Himalayan druska, pipirais bei įv.prieskoniais. Jei neturite Tamari, tuomet tiks ir paprastas sojų padažas (jei turite alergiją gliutenui, sojos padažo jūs vartoti negalite). 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s