Ingredientai
- 1 Kokoso riešutas
- 4 prinokę nektarinai
- 2 skiltelės česnako
- 1 arbatinis šaukštelis kokoso aliejaus
- 0,5 šaukštelio ciberžolės
- Žiupsnelis chili
- Žiupsnelis džiovinto mairūno
- 2 šaukštai Tamari sojų padažo
- Himalajų druskos
Gaminimas
- Išsigliaudome kokosą ir supjaustome riešutą didesniais gabaliukais.
- Užtarkuojame česnako, pasūdome, įbarstome ciberžolę, ir sumaišę su kokoso aliejumi atidedame į šalį ir leidžiame pasimarinuoti bent 15 min.
- Į keturias dalis pjaustytą nektariną apšlakstome Tamari, užtarkuojame antąją česnako skiltelę, pabarstome chili, druska ir mairūnu. Atidedame į šalį ir leidžiame pasimarinuoti bent 15min.
- Veriame ant medinio iešmelio ir kepame ant griliaus, kol nektarinas lengvai paskrus.