Liepos suvertukas

Ingredientai

  • 1 Kokoso riešutas
  • 4 prinokę nektarinai
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 arbatinis šaukštelis kokoso aliejaus
  • 0,5 šaukštelio ciberžolės
  • Žiupsnelis chili
  • Žiupsnelis džiovinto mairūno
  • 2 šaukštai Tamari sojų padažo
  • Himalajų druskos

Gaminimas

  • Išsigliaudome kokosą ir supjaustome riešutą didesniais gabaliukais. 
  • Užtarkuojame česnako, pasūdome, įbarstome ciberžolę, ir sumaišę su kokoso aliejumi atidedame į šalį ir leidžiame pasimarinuoti bent 15 min.
  • Į keturias dalis pjaustytą nektariną apšlakstome Tamari, užtarkuojame antąją česnako skiltelę, pabarstome chili, druska ir mairūnu. Atidedame į šalį ir leidžiame pasimarinuoti bent 15min.
  • Veriame ant medinio iešmelio ir kepame ant griliaus, kol nektarinas lengvai paskrus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s