Okaros, likusios iš 200g sojos pupelių (gaminant tofu)
2 šaukštų kokosų žiedų cukraus
2 šaukštų aguonų
100 g brinkintų anakardžių
Šaukšto kokosų aliejaus
2 šaukštų (arba pagal skonį) citrinos sulčių
Plytelės labai juodo natūralaus šokolado (taip pat galime naudoti raw kakavos miltelius ir tirpinti juos su kokoso svistu beigi aliejumi)
Gaminimas
Pamenate, sakiau neišmesti okaros, kurią gavome gamindami tofu. Ją darkart gerai nusunkiame.
Šią šilkinę maistingą masę maišome su 100g brinkintų ir blendintų anakardžių, 2 šaukštais aguonų ir 2 šaukštais kokosų žiedų cukraus, šaukštu kokosų aliejaus ir citrinos sultimis. Gerai išmaišome ir formuojame sūrelius.
Ant lėtos ugnies ištirpiname juodąjį šokoladą ir apliejame juo sūrelius. Dedame į šaldytuvą. Į kamerą dėti nebūtina.