Ingredientai
- Okaros, likusios iš 200g sojos pupelių (gaminant tofu)
- 2 šaukštų kokosų žiedų cukraus
- 2 šaukštų aguonų
- 100 g brinkintų anakardžių
- Šaukšto kokosų aliejaus
- 2 šaukštų (arba pagal skonį) citrinos sulčių
- Plytelės labai juodo natūralaus šokolado (taip pat galime naudoti raw kakavos miltelius ir tirpinti juos su kokoso svistu beigi aliejumi)
Gaminimas
- Pamenate, sakiau neišmesti okaros, kurią gavome gamindami tofu. Ją darkart gerai nusunkiame.
- Šią šilkinę maistingą masę maišome su 100g brinkintų ir blendintų anakardžių, 2 šaukštais aguonų ir 2 šaukštais kokosų žiedų cukraus, šaukštu kokosų aliejaus ir citrinos sultimis. Gerai išmaišome ir formuojame sūrelius.
- Ant lėtos ugnies ištirpiname juodąjį šokoladą ir apliejame juo sūrelius. Dedame į šaldytuvą. Į kamerą dėti nebūtina.