Avokadoloko

Ingredientai:

  • dvi saujos virtų makaronų (rinkausi be glitimo, kukurūzų makaronus)

  • kekė vyšninių pomidorų

  • šaukštas kaparėlių

  • saujelė migdolų riešutų

  • keli griežinėliai raudono svogūno

  • pora šaukštų tamari (sojos padažo)

Ingredientai padažui:

  • 1 didelis sunokęs avokadas

  • 150 g “silken tofu”

  • šaukštas citrinos sulčių

  • šaukštelis obuolių sidro acto

  • nedidelė pusė šaukštelio garstyčių sėklų miltelių

  • šaukštas smulkintų šviežių krapų

  • šaukštas smulkintų petražolių

  • šaukštelis česnako granulių

  • jūros druska, pipirai

Gaminimas:

Su maisto smulkintuve sutriname iki vientisos masės padažo ingredientus. Sumaišome makaronus su padažu. Padengiame pomidorais, kaparėliais, svogūnais ir tamari padaže marinuotais migdolais (toks tas ir marinavimas, tiesiog leidžiame atskirame indelyje migdolams sugerti tamari padažą, apie valandą). Skanaus!