
Ingredientai:
1 didelis avokadas
1 didelis greipfruktas
1 sauja virtų edamame pupelių
1 sauja migdolų riešutų
1 raudonas svogūnas
Kuokštas norimų salotų lapų
Padažui: šaukštelis garstyčių, obuolių sidro acto, medaus ir šaukštas tamari (sojos padažo)
Gaminimas:
Nupjaustome greipfrukto žievelę taip, kad nebeliktų baltos odelės. Supjaustome vaisių griežiniais. Avokadą atsargiai nulupame ir supjaustome lazdelėmis. Svogūną supjaustome griežiniais, jį apšlakstome greipfrukto sultimis, panaudojant vieną greipfrukto griežinėlį. Sausoje keptuvėje pakepiname mirkytus ir nusausintus migdolus, skaniname jūros druska. Pasiruošiame padažą ir kartu su edamame pupelėmis suklojame viską ant salotų lapų. Skanaus.
*2 porcijos