Bladi-kado!

Ingredientai:

1 didelis avokadas

1 didelis greipfruktas

1 sauja virtų edamame pupelių

1 sauja migdolų riešutų

1 raudonas svogūnas

Kuokštas norimų salotų lapų

Padažui: šaukštelis garstyčių, obuolių sidro acto, medaus ir šaukštas tamari (sojos padažo)

Gaminimas:

Nupjaustome greipfrukto žievelę taip, kad nebeliktų baltos odelės. Supjaustome vaisių griežiniais. Avokadą atsargiai nulupame ir supjaustome lazdelėmis. Svogūną supjaustome griežiniais, jį apšlakstome greipfrukto sultimis, panaudojant vieną greipfrukto griežinėlį. Sausoje keptuvėje pakepiname mirkytus ir nusausintus migdolus, skaniname jūros druska. Pasiruošiame padažą ir kartu su edamame pupelėmis suklojame viską ant salotų lapų. Skanaus.

 

 

*2 porcijos

 

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s