Bladi-kado!

 

Ingredientai:

1 didelis avokadas

1 didelis greipfruktas

1 sauja virtų edamame pupelių

1 sauja migdolų riešutų

1 raudonas svogūnas

Kuokštas norimų salotų lapų

Padažui: šaukštelis garstyčių, obuolių sidro acto, medaus ir šaukštas tamari (sojos padažo)

Gaminimas:

Nupjaustome greipfrukto žievelę taip, kad nebeliktų baltos odelės. Supjaustome vaisių griežiniais. Avokadą atsargiai nulupame ir supjaustome lazdelėmis. Svogūną supjaustome griežiniais, jį apšlakstome greipfrukto sultimis, panaudojant vieną greipfrukto griežinėlį. Sausoje keptuvėje pakepiname mirkytus ir nusausintus migdolus, skaniname jūros druska. Pasiruošiame padažą ir kartu su edamame pupelėmis suklojame viską ant salotų lapų. Skanaus.

*2 porcijos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s