On de byč

Ingredientai

  • 2 saujos rukola salotų
  • 1/2 greipfruto
  • 2 valg.š.kanapių sėklų (lukštentų, skaldytų)
  • 1/2 ilgojo agurko arba porą mažų
  • Tamari arba tiesiog Himalajų druskos
  • Svogūnų laiškų kiek širdis geidžia

Instrukcijos

  • Taip, pirmiausia nuplauname rukulą ir sudedame į salotinę.
  • Plonai supjaustome agurką. Šias juosteles išgavau naudodama daržovių skutuką. Skuti, skuti agurką ir vat taip gaunasi. Uždedame agurko garbanas ant salotų. 
  • Tuomet nulupę greipfrutą ir padalinę pusiau, nulupame baltą odelę ir taip pat dedame ant salotų. Jei greipfrutas labai sultingas (o geriau, kad taip ir būtų) visą šį procesą atlikite virš salotinės, taip puikosios greipfruto sultys, kurios išbėga jį ardant nebus išvaistytos, o tik paskanins dar labiau salotas. 
  • Skaniname Himalajų druska arba Tamari (sojos padažu be glitimo). 
  • Supjaustome laaabai smulkiai svogūnų laiškelius ir taip pat sudedame ant salotų. 
  • Vietoj aliejaus naudoju kanapių sėklas, nes su jomis gauname ne tik augalinius riebalus, bet ir augalinius baltymus. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s