Alagryn

Ingredientai

  • 200 g virtų žalių lęšių (nepervirkite, jie dar gali būti truputį kranči)
  • Po didelę saują špinatų lapelių, kalendros ir svogūnų laiškų
  • Po žiūpsnį: kumino, juodųjų pipirų, jūros druskos, kalendros (aš turiu iš močiutės sodo,smulkintų kalendros sėklų, jos wow), rūkytos paprikos, čili (jeigu nori aštriau)
  • Dvi skiltelės česnakų
  • Pusė saujelės kukurūzų miltų

Gaminimas

  • Visus ingredientus susmulkiname smulkintuve, be miltų.
  • Baigus smulkinti, sudedame masę į dubenį, pilame kukurūzų miltus ir formuojame rutuliukus. 
  • Kepame orkaitėje ant kepimo popieriaus, kepimo skardos (180 C, 20 min.). Neperkepk, nes ingredientai jau paruošti valgymui, lai bubbles tik lengvai apskrunda. Prieš kepant apšlakstyk kokoso arba saulėgrąžų aliejumi.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s