Alagryn

Ingredientai

  • 200 g virtų žalių lęšių (nepervirkite, jie dar gali būti truputį kranči)
  • Po didelę saują špinatų lapelių, kalendros ir svogūnų laiškų
  • Po žiūpsnį: kumino, juodųjų pipirų, jūros druskos, kalendros (aš turiu iš močiutės sodo,smulkintų kalendros sėklų, jos wow), rūkytos paprikos, čili (jeigu nori aštriau)
  • Dvi skiltelės česnakų
  • Pusė saujelės kukurūzų miltų

Gaminimas

  • Visus ingredientus susmulkiname smulkintuve, be miltų.
  • Baigus smulkinti, sudedame masę į dubenį, pilame kukurūzų miltus ir formuojame rutuliukus. 
  • Kepame orkaitėje ant kepimo popieriaus, kepimo skardos (180 C, 20 min.). Neperkepk, nes ingredientai jau paruošti valgymui, lai bubbles tik lengvai apskrunda. Prieš kepant apšlakstyk kokoso arba saulėgrąžų aliejumi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s