Ingredientai
- 100 ml skaldytų avižų
- 1 labai nedidelis svogūnas
- 2 valg.š. Tamari (sojos padažas be gliuteno)
- 2 valg.š. skaldytų migdolų riešutų
- Keletas vyšninių pomidorų
- 1 arb.š. kokoso aliejaus
Gaminimas
- Avižas apipilkite vandeniu, kad apsemtų. Paskaninkite himalajų druska, leiskite užvirti. Išjunkite viryklę. Tuomet išmaišykite ir uždenkite avižas.
- Keptuvėjė įkaitinkite kokoso aliejų, apkepkite svogūną, migdolų riešutus. Baigiant kepti, po poros minučių, užpilkite Tamari padažu ir išmaišykite. Pabaigai įdėkite vyšninius pomidorus ir juos keletą sekundžių apskrudinkite.
- Išbrinkusias avižas (košę) skaninkite paruoštu padažu. Geros dienos!