Skrudintų kalafiorų dipas

Ingredientai

  • Vidutinio dydžio kalafioras
  • Šaukštas tahini pastos
  • 2 skiltelės česnako
  • Saujelė moliūgo sėklų
  • Saujelė kapotų krapų
  • Rožinės druskos ir baltųjų pipirų
  • Šaukšts kokosų aliejaus

Gaminimas

  • Ant kokosų aliejaus pakepiname kalafiorą. ir česnaką. Kopūstas turi lengvai apskrusti ir suminkštėti. Pasūdome, beriame baltuosius pipirus.
  • Kalafiorą blendiname su tahiniu.
  • Barstome šviežiais krapais, puošiame moliūgų sėklomis.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s