Vurger

Ingredientai

  • 1 brokolis
  • 1 stiklinė virtų avinžirnių
  • 1 stiklinė virtos bolivinės balandos 
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 2 česnako skiltelės
  • 2 valg.š. psyllium maistinių skaidulų
  • Įvairūs prieskoniai pagal skonį: aš naudojau juoduosius pipirus, raudonąją papriką, kalendrą, nutritional yeast (rasite sveikų produktų parduotuvėse)

Gaminimas

  • 1. Maisto smulkintuvėje susmulkiname nuplautą brokolį (nupjauname tik kiečiausią brokolio koto dalį, nenaudokite tik brokolio žiedelių,visos kitos brokolio dalys gali ir turi būti valgomos). Susmulkiname visiškai smulkiai. 
  • 2. Įdedame svogūną ir česnaką ir susmulkiname viską dar kartą. Galiausiai sudedame avinžirnius ir quinoa, susmulkiname. 
  • 3. Sudedame masę į maišymo indą. Paskaniname prieskoniais, druska, o psyllium maistinės skaidulos sujungs viską į vientisą masę. 
  • 4. Formuojame kepsnius, man gavosi visi 9. Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., paskutinėm 5 minutėm įjunkime grilio funkciją, kad gražiai apskrustų. 
  • 5. Žinoma galite valgyti su pilno grūdo duonos paplotėliais ir daržovėmis, bet puikiai tiks ir su salotomis. Skanaus! 

9 vurgeriai

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s